Zamieszczone przez Fery
ASR, a wyprowadzenie z poślizgu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MasmoZamieszczone przez przem1978Zamieszczone przez Maicroftrezon, To mamy odmienne zdanie, bo mam porownanie i wole sam ten ASR, a nie ze cos mi wali pod podloga jakby skrzynia miala wypascbo u mnie chrobotanie jest miłe dla ucha
Czy jak wyłączysz ASR to nadal masz chrobotanie... ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przem1978chyba raczej nie wystepują tu takie naprężenia, aby było to zagrożeniem
[ Dodano: Pon 13 Lis, 06 09:15 ]
Zamieszczone przez przem1978Czy jak wyłączysz ASR to nadal masz chrobotanie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez MasmoMnie tam przeraża ten EDS
[ Dodano: Pon 13 Lis, 06 09:22 ]
Zamieszczone przez przem1978jeśli mówimy o korzystaniu z EDS na śniegu to chyba raczej nie wystepują tu takie naprężenia, aby było to zagrożeniem... ?
Czy jak wyłączysz ASR to nadal masz chrobotanie... ?
Niestety EDS-u nie wyłancza przycisk ASR i dalej działa normalnie.
[ Dodano: Pon 13 Lis, 06 09:28 ]
Zamieszczone przez MaicroftJak za noc spadnie 50cm sniegu, a najblizszy plog nie przejedzie szybko, to rowy bywaja glebokie i osobowka ich sie nie pokona. Ale jak powiedziales, zaledwie jeden koń, ale jakże cenny :twisted:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Moje ostateczne zdanie po przeczytaniu postów i moich dośwadczeniach w O1 TDI 110 KM i OII 1,6 FSI natemat ASR jest takie po przekręceniu kluczyka jak dla mnie powinien asr być wyłączony i jak ja jako użytkownik go włącze to niech sobie działa, A nie wsiadam do auta ASR działa wyłaczam go bo się nieda jechać bo ja ma cięzką noge i lubie się ścigac po mieście a po zgaszaniu silnika i ponownym odpaleniu znów się włącza jak mnie to wkur....[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoNie występują?? To rozkręć koło od roweru i włóż w sprychy patyk i zoabczysz czy nie występują naprężenia
Niestety EDS-u nie wyłancza przycisk ASR i dalej działa normalnie.
powiedz co mam zrobić abym mimo WYŁĄCZONEGO ASRu słyszał chrobotanie, bo nie mogłem tego na lodzie uzyskać... u mnie najwidoczniej działa tylko w parze...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przem1978powiedz co mam zrobić abym mimo WYŁĄCZONEGO ASRu słyszał chrobotanie, bo nie mogłem tego na lodzie uzyskać... u mnie najwidoczniej działa tylko w parze...Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoZamieszczone przez przem1978powiedz co mam zrobić abym mimo WYŁĄCZONEGO ASRu słyszał chrobotanie, bo nie mogłem tego na lodzie uzyskać... u mnie najwidoczniej działa tylko w parze...chyba że wtedy mam słyszeć przeguby ...
Komentarz
-
Komentarz